top of page

Središče za pomoč

 • Kdaj bo moje naročilo dostavljeno?
  Naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije d.o.o.. Blago iz zaloge običajno odpošljemo še isti, ali najkasneje naslednji delovni dan. Blago iz zaloge je tako dostavljeno na tvoj naslov običajno v 1-2 delovnih dneh. V kolikor si ob naročilu posredoval mobilno telefonsko številko, boš o dostavi obveščen preko SMS sporočila.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Do zneska 199.99€ se obračunajo stroški pakiranja in pošiljanja v vrednosti 5.00 EUR. Za nakupe v skupni vrednosti nad 200,00 EUR je pošiljanje brezplačno.
 • Katere naprave popravljamo?
  Popravljamo namizne in prenosne elektronske naprave, kot so prenosni in namizni računalnik, igralna konzola, ter druga računalniška oprema. Popravljamo večino naprav vseh priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Asus, Samsung, Apple, Toshiba, Huawei, Sony, Lenovo, Xiaomi, ter druge.
 • Katere vrste okvar popravljamo?
  Zraven popravila splošnih okvar in rednega vzdrževanja strojne in programske opreme, odpravljamo tudi mehanske poškodbe in okvare, ki so posledica politja s tekočino in padca v vodo, padca po tleh, udara strele, ter drugih zunanjih mehanskih vplivov. Najpogostejša popravila so tako menjava LCD ekrana, menjava baterije, popravilo napajalnega priključka, čiščenje hladilnega sistema in menjava termalne paste, menjava in popravilo tipk, popravilo ohišja, popravilo zagona naprave, namestitev operacijskega sistema in namestitev programske opreme, reševanje podatkov, itd.
 • Kakšen je postopek popravila?
  Svojo napravo prinesete ali pošljete v našo poslovalnico, ter nas čim bolj podrobno seznanite z okvaro in okoliščinami, ki so privedle do okvare naprave. Tehnik vas običajno že med samim sprejemom naprave seznani z okvirnim obsegom popravila in približno oceno stroška popravila. ​ Po sprejemu naprave v servisno delavnico, bo tehnik opravil natančen diagnostični pregled, po katerem vas bomo kontaktirali in seznanili o točnem obsegu vseh potrebnih popravil, strošku in času izvedbe popravila naprave. Po prejemu vaše potrditve, bo tehnik popravil vašo napravo, ter vas obvestil, da je vaša naprava pripravljena za prevzem. Med postopkom popravila boste tako ves čas obveščeni o obsegu popravila vaše naprave, ceni storitve in času, ki bo potreben za izvedbo popravila.
 • Kako dolgo traja popravilo?
  Na našem servisu se še posebej zavzemamo, da so popravila opravljena kar se da hitro, zato je večina popravil opravljena že v 24 urah. V kolikor nadomestni deli niso na zalogi, vas ob tem obvestimo, ter napravo popravimo takoj, ko so nadomestni deli razpoložljivi v naši servisni delavnici. Za čas, ko je potrebno na nadomestni del čakati dalj časa, vam nudimo tudi uporabo nadomestne naprave.
 • Kako je s podatki na napravi?
  V vaše podatke na napravi med diagnostičnim pregledom in samim popravilom ne posegamo in jih tudi ne brišemo. V kolikor gre za okvaro spominskega medija, vas o tem obvestimo, ter vas seznanimo o možnostih reševanja ali začasne hrambe podatkov na drug medij za čas popravila.
 • Servis na domu ali pisarni?
  Servisne storitve opravljamo tudi na domu ali v vaših poslovnih prostorih. Če storitve ni možno opraviti na lokaciji, naprave prevzamemo in jih po popravilu dostavimo nazaj na vašo lokacijo. Diagnostični pregled naprave, namestitev, posodobitev programske opreme, nastavitev tiskalnika, nastavitev omrežja, odstranjevanje virusov. Servis na domu ali v poslovnih prostorih opravljamo v Mariboru in okolici.
bottom of page