top of page

Plačilna sredstva

Po povzetju

Plačilo blaga in storitve lahko opraviš ob prevzemu naročila. Dostavo izvaja Pošta Slovenije in ob prevzemu omogoča plačilo z gotovino, v večini primerov pa tudi s plačilno ali kreditno kartico - glede na lokacijo dostave. Izjeme so lahko v nekaterih primerov pogodbene pošte, zato v kolikor nisi prepričan o možnosti plačila prevzema s plačilno ali kreditno kartico, ti svetujemo, da to možnost preveriš pri lokalni pošti ali na spletni strani Pošte Slovenije.

Po predračunu

Plačilo računa lahko opraviš preko spletne banke ali na bančnem okencu. Če izbereš plačilo po predračunu, sistem spletne trgovine poda vse informacije in navodila za izvedbo plačila. Po tem, ko izvedeš plačilo, bomo izdali račun in naročeno blago odposlali na naslov, ki si ga izbral ob oddaji naročila.

Paypal

Izbereš lahko plačilo s sistemom Paypal. V tem primeru te bo v zaključku oddaje naročila sistem pozval, da se vpišeš v svoj Paypal račun in izvedeš plačilo. Po tem ko izvedeš plačilo, bomo izdali račun in naročeno blago odposlali na izbran naslov.

S plačilno ali kreditno kartico

Za plačilo naročila lahko izbereš plačilno ali kreditno kartico Visa, Mastercard, Diners ali American Express. V primeru izbire plačila s kartico, te bo sistem pozval, da vneseš podatke iz svoje plačilne ali kreditne kartice. Po vnosu podatkov te bo sistem preusmeril na vmesnik kartičnega sistema, kjer moraš običajno postopek plačila še potrditi oziroma avtorizirati - običajno z aplikacijo na telefonu, SMS sporočilom, ali drugim sredstvom, ki ti ga je za izvajanje plačil na spletu zagotovila tvoja banka.

Plačilo v poslovalnici

Z gotovino

Plačilo blaga in storitev lahko v poslovalnici opraviš z gotovino.

S plačilno ali kreditno kartico

Plačilo blaga in storitev lahko v poslovalnici opraviš s plačilno ali kreditno kartico Visa in Mastercard. 

bottom of page