top of page

Dostava in prevzem naročila

Naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije d.o.o.. Vsa naročila blaga iz naše lokalne zaloge, oddana ob delavnikih do 15:00 ure, bodo obdelana in odpremljena najkasneje naslednji delovni dan. Naročila blaga iz zaloge centralnega skladišča, ali blaga, ki je na zalogi pri dobavitelju, bodo obdelana in odpremljena predvidoma v dveh delovnih dneh.

Za nakupe v skupni vrednosti nad 200,00€ je pošiljanje brezplačno. Čas za prenos in dostavo pošiljke je 5 dni (dan oddaje + pet dni). Če naslovnik ob obisku dostavljalca ni bil dosegljiv, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko prevzame na pristojni pošti še osem koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni možno naročiti na naslov »poštno ležeče«, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

 

Ponudnik si bo prizadeval, da bo kupec prejel pošiljko v čim krajšem času. Po oddaji vašega naročila boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila s seznamom naročenega blaga. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte, na katera se lahko obrnete, če boste imeli kakršna koli vprašanja v zvezi z vašim naročilom. Ta dokument bo vseboval tudi številko vašega naročila, ki jo lahko uporabite pri stiku z našim podjetjem.

 

Stroški dostave

Po posredovanju vašega naročila se ceni prištejejo stroški pakiranja in pošiljanja blaga, ki glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila ne presegajo zneska 5 EUR. Za nakupe v skupni vrednosti nad 200,00€ je pošiljanje brezplačno.

bottom of page