Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Varstvo zasebnosti in uporaba piškotkov

Novo

Aktualna ponudba novih izdelkov, ki so v redni ponudbi dobaviteljev. Običajno so to najnovejši aktualni modeli in najnovejše tehnologije na trgu.

Renew in Certified Refurbished

Programa »Renew« in »Certified Refurbished« ponujata najboljše razmerje med ceno, kvaliteto in zmogljivostjo. Gre za nove produkte, ki se zaradi različnih razlogov niso prodali preko rednih prodajnih kanalov, se niso prodali v planiranih in proizvedenih količinah proizvajalca, ali pa je med rednim prodajnim procesom prišlo do zavrnitve produkta zaradi poškodovane embalaže, manjkajoče vsebine in podobno.

Najpogosteje v ta prodajna programa spadajo produkti, ki so višek proizvodnje, neprodane zaloge, ter produkti, ki se jim je med transportom poškodovala embalaža. Zelo redko so v programu tudi razstavni eksponati in aparati, ki so bili v redni prodaji DOA (dead on arrival). Produkti so pri proizvajalcu ponovno pregledani in ustrezno pripravljeni na prodajo, po potrebi prepakirani v s strani proizvajalca določeno okolju prijaznejšo embalažo. Običajno so to modeli prejšnjih sezon, ki so zmogljivostno še vedno konkurenčni ali celo enakovredni aktualnim modelom, vendar po občutno nižjih cenah.

Rabljeno

V prodajnem programu »Rabljeno« so najcenejši računalniki, telefoni, tablice in drugi aparati v naši ponudbi. To so produkti, ki so že bili v uporabi.

Gre za produkte, ki so prvotnemu uporabniku postali tehnološko nezadovoljivi ali neustrezni, zaradi potreb in strojnih zahtev tehnološkega napredka in visokih zahtev nove programske opreme. Veliko opreme v tem programu je iz poslovnih najemov oziroma leasingov, kjer podjetja na v naprej določen časovni interval pod pogojih leasinga zamenjajo opremo, kljub temu, da je oprema še vedno tehnološko zadovoljiva, v nekaterih primerih pa celo minimalno rabljena.

Rabljeni računalniki iz naše ponudbe so še vedno odlični za večino povprečnih uporabnikov za domačo uporabo, za delo z dokumenti, za šolo in podobno. Določeni rabljeni zmogljivejši računalniki so primerni tudi za zahtevnejše uporabnike. Rabljeni »gaming« računalniki pa so primerni tudi za zahtevnejše delo, foto in video obdelavo in igranje iger.

Vsi produkti iz tega prodajnega programa so testirani za brezhibno delovanje. Po potrebi so nadgrajeni, popravljeni ali obnovljeni, očiščeni in pripravljeni na novega uporabnika. Lahko imajo vidne znake uporabe in estetske pomanjkljivosti, vendar so tehnično brezhibni, kar je podkrepljeno z garancijo na brezhibno delovanje.